Individuele Teamcoaching

maandag 12 juli 2021

Hoe dan?

Door het team én alle individuele teamleden te coachen.

Geen teamgroei zonder persoonlijke groei

Teamontwikkeling vraagt ook echt wat van eenieder individueel. Meebewegen in nieuwe teamafspraken, werken aan vertrouwen, nakomen wat je elkaar belooft en dealen met reacties op 'nieuw' gedrag. Hoe gaat dat voor ieder teamlid, individueel?

We bieden met Coachkwartier een laagdrempelige, individuele verdieping voor ieder teamlid! Daarmee wordt een teamontwikkeling individueel verankerd.
We spreken met het team, en de leidinggevende, af hoe Coachkwartier hiervoor wordt ingezet. Kan iedereen contact opnemen met de coach? Of, spreken we af dat iedereen zeker een eerste gesprek heeft met de coach? Of... wat is nog een variant van individuele coaching die aansluit op de teamgroei? Zo krijgt iedereen de gewenste ondersteuning op zijn/haar bijdrage aan het team.

En wij? Wij coachen als team een team...

De ene coach begeleidt het team. De andere coach de individuele teamleden. Dat geeft echt ruimte aan ieder individu om persoonlijke vraagstukken ook individueel op te pakken. De coaches kijken naar de teamgroei vanuit verschillende perspectieven waardoor hun impact voor het team nog sterker is.

Een ervaring van een deelnemer:
"Als WE als team afspreken dat we elkaar aan afspraken houden kan IK nog eens met coach sparren over hoe ik deal met reacties van collega's. Want al hebben we het daarover gehad met elkaar, IK heb daar nog wat ondersteuning bij nodig omdat ik dit vaker tegen kom bij mezelf."

Onze eigen ervaring:
Wij geloven in teams die leren van en met elkaar. Met deze 'bypass' vergroten we de mogelijkheden om als team daadwerkelijk stappen te zetten.

En de opdrachtgever:
Had vaak de wens hiervoor. Dat teamleden ook individueel konden sparren. Voor een bevestiging, een zetje, houvast of concrete verdieping. De tijd en het budget was daarvoor niet altijd. Met Coachkwartier past dat wel. Zo maak je teamontwikkeling nog persoonlijker.

We horen jullie graag!

Nog even ter indicatie.
Reguliere teamtrajecten breiden we uit met een Teambundel bij Coachkwartier. Het team heeft hiermee een tegoed van 55 coachkwartier. Teamleden kunnen gesprekken van 1, 2 of 3 kwartier inplannen. De totale investering hiervoor staat gelijk aan ongeveer 2 dagdelen teamcoaching. Zo werken we efficiënt en effectief. EN! Tegenwoordig werken bij aantal teams bijna uitsluitend via Coachkwartier. Korte team-coachsessies van 1,5 uur - vaak in een teamoverleg - combineren we met de teambundel. Het team ontwikkelt zich direct, in de praktijk!

Samen aan de slag met Individuele Teamcoaching?

Bel direct of vraag hier meer informatie aan.

De bovenstaande (persoons)gegevens gebruiken we uitsluitend voor het beschreven doel. Lees onze privacystatement pagina voor meer informatie.

Individuele Teamcoaching
Deel dit bericht via