Teams

Een unieke coach combinatie; team- en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand

Samen meer resultaat en plezier
Coachkwartier biedt een unieke bundel-combinatie waardoor én het team als totaal én ieder individueel teamlid parallel aan de slag kan met de (team-)coach ter ondersteuning bij ontwikkelvragen. De coach begeleidt een aantal keren het team, live op locatie. Daarnaast maak je als teamleden waar gewenst gebruik van individuele coachgesprekken. Zodat ieder teamlid ook individueel kan sparren met de coach, in lijn met jullie teamontwikkeldoel. Je maakt als team bij aanvang van het traject afspraken over hoe dit voor jullie team het beste werkt. Samen met de coach ontwikkel je jullie spelregels hiervoor.

"Deze aanpak sluit perfect aan op onze praktijk. De goed voorbereide teamsessies zijn kort en intensief, de individuele gesprekken geven op het juiste moment de verdieping die nodig is om als team echt iedere dag een stapje verder te komen."

Voorbeeld?
Je wilt als team groeien in het bespreekbaar maken van werkgedrag. Jullie wijzen als team een ‘kwartiermaker’ aan die met de teamcoach de vraag en werkwijze afstemt. Als je als team nog niet meteen de teamvraag hebt geformuleerd; reikt de teamcoach praktische tools aan om deze vraag samen verder te onderzoeken. En/of, de coach sluit bij een overleg aan voor de teamintake.

Als jullie ontwikkeldoel is geformuleerd besteed je hieraan je een aantal korte intensieve teamsessies met de coach; verspreid over 4-6 maanden. Vaak hebben 2 tot 3 sessies van 3 kwartier al sterkte impact. De invulling van de sessies wordt fasegewijs, met het team, bepaald.

Rondom de sessies kunnen de individuele teamleden met de coach sparren over hoe zij zich verhouden tot het ontwikkeldoel, in relatie tot het team. "Hoe ging het gesprek met collega A, hoe bereid ik het gesprek voor met collega B, of waar zie ik het proces versnellen of vertragen en hoe kan ik hieraan bijdragen?"

Hierdoor zet ieder teamlid zelf stappen in zijn of haar teambijdrage, praktisch en vertrouwelijk ondersteund door de coach waar nodig.
Een vooruitgang in teamgroei!

Nieuwsgierig? Laten we vrijblijvend de mogelijkheden eens verkennen. Wellicht is coachkwartier echt iets voor jullie team. Samen (en individueel), efficiënt en effectief aan de slag met teamgroei. Bel gerust via 06 53262650 of plan hieronder een info-kwartier.

Plan info-kwartier