Reacties

Hoe wordt Coachkwartier ervaren?

Verpleegkundige | Bundel Compleet

Jullie zijn heel goed bezig en ik hoop dat er veel mensen die worstelen met de verandering contact met jullie kunnen opnemen en dezelfde positieve ervaring krijgt als ik heb ervaren.

Senior HR-adviseur | Inzet Coachkwartier

De stijl van coaching draagt zeer goed bij aan de ontwikkeling van de organisatie omdat de focus ligt op functioneren met resultaat en plezier. Het is duidelijk een eigen visie. Het raakt de kant van de medewerker maar ook van de organisatie, want immers moeten we resultaten behalen. Focus op zelfbewustzijn en regie passen heel goed bij de ontwikkeling van de organisatie. De coaching staat dicht bij de medewerker en het werk, dat onderschrijft dit nogmaals.

Het is effectief om een pagina te maken die herkenbaar is voor medewerkers, om zo de toegang zo prettig mogelijk te maken.

Senior Medewerker Gemeente | Bundel Compact

In Coronatijd werd vergaderen met beeld heel normaal, daardoor voelde 'gewoon' bellen in het begin wat onwennig. Maar dat verdween snel en uiteindelijk heb ik het als prettig ervaren. Het gaf mij ook de vrijheid om bijvoorbeeld van mijn bureau op te staan/even te gaan wandelen tijdens het gesprek

Leerkracht | Bundel Compleet

Coachkwartier vind ik zeker een aanrader! Voordat ik begon bij coachkwartier was ik zoekende in mijn werk; Is dit wat ik wil? Wat zou ik anders willen? Waar wil ik in uitblinken? Wat zijn mijn kwaliteiten? Welke stappen moet ik zetten om hierachter te komen?

In ben in gesprek gegaan met mijn coach. Een fijne vrouw, kan heel goed luisteren en doorvragen waardoor we snel bij de kern kwamen. Ze had geen oordeel en was er echt voor mij, ze was meedenkend en dit was fijn. Ze had goede adviezen. Zij heeft me enorm geholpen om een concrete hulpvraag te formuleren en mijn kwaliteiten in kaart te brengen door een 360 graden feedback uit te zetten in mijn omgeving. Coachkwartier heeft fijne documenten en formulieren om te gebruiken, het zijn zoveel documenten dat je zelf kan bepalen wat er bij jou past.

Wat ik heel fijn vond is dat ik zelf in kon plannen wanneer ik een gesprek wilde en hoe lang. Dit zorgt ervoor dat je aan niemand verantwoording af moet leggen, je bent eigenaar van je eigen proces en kunt het tijdspad zelf uitstippelen.

Mijn onzekerheid staat mijn proces in de weg, Mijn coach zet me in mijn kracht door te kijken mijn kwaliteiten en helpt mij om de volgende stappen te zetten in mijn carrière. Ik ben haar erg dankbaar en kijk uit naar mijn volgende gesprek!