Zorg voor jezelf; coachgesprek

maandag 20 april 2020

Maak gebruik van gratis coaching. Als coaches van coachkwartier willen we mensen in vitale beroepen juist ook nu ondersteunen. Als geen ander begrijpen we dat deze periode je op de proef stelt. Dat je in je werk- en leefsituatie dealt met pittige situaties en keuzes.

zorgen voor jezelf
In onze contacten met professionals in de zorg, onderwijs en kinderopvang merken we dat er behoefte is aan ondersteuning. Gelukkig vinden professionals deze vaak - ook - bij collega's, familie en/of vrienden. Toch signaleren we ook de behoefte om te sparren met een onafhankelijke professional. Aandacht voor jou als professional zelf, zonder rekening te hoeven houden met de ander.

een luisterend oor, en meer
Wij bieden natuurlijk een luisterend oor. Horen we dat je behoefte hebt aan meer, dan schakelen we ook daarin met je mee. We onderzoeken samen wat zich voordoet voor jou en hoe jij daarmee kunt dealen. Hoe je om kunt gaan met frustraties. Of wanneer je bemerkt dat jouw uithoudingsvermogen zwaar op de proef wordt gesteld. Of omdat spanningen in samenwerking nu meer of anders opspelen. Wij herkennen je vraagstuk en trekken samen met je op. Soms in 1 gesprek, als je wilt ook wat vaker.

hoe het werkt?
Nadat je je hebt aangemeld als deelnemer, ontvang je een persoonlijke inlogcode. Daarmee kun je een coach kiezen en direct online een (bel-)afspraak inplannen. Van maandag t/m vrijdag zijn we in de ochtend en middag op vaste tijden bereikbaar. Je kunt tot een uur van tevoren een belmoment inplannen. Wij werken al een jaar met deze methodiek en zorgen ervoor dat het ook voor jouw makkelijk werkt.

Zo dragen wij graag ons bescheiden steentje bij aan de zorg. Zo ondersteunen we je graag.

contact
Interesse in deze gratis coaching? Voor jezelf? Voor jullie organisatie? Informeer naar de mogelijkheden. Tot medio juni hebben we hier ruimte voor vrij gemaakt. Natuurlijk kunnen en willen we jullie juist ook daarna ondersteunen.
Neem contact met ons op via info@coachkwartier.nl of bel 06-53262650. We reageren nog dezelfde dag.

ons praatplaatje
Afgelopen weken ontwikkelden wij bijgevoegd model als theoretische onderlegger voor gesprekken in het kader van "Zorg voor jezelf". Deze handout kunnen we gebruiken als praatplaatje bij de ondersteunende gesprekken. Download gerust deze 'kapstok' voor gesprekken met jezelf en elkaar over het dealen met de huidige tijd. We horen graag je reactie.

Deel dit bericht via