Groen licht voor 2023

groen-licht-23_60514208 (4)

Groen? Zeker!

Groen wordt vaak geassocieerd met groei, vernieuwing, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Ondanks ons blauw met oranje logo zien we '23 met groene ambities tegemoet. In de samenwerking met organisaties waarvoor wij werken ontdekken wij een groene draad.

Bijvoorbeeld?

  • GROEI | Organisatiegroei vraagt persoonlijke groei. Een andere klantfocus, een nieuwe manier van samenwerken, een andere rol? Uiteindelijk slaagt de organisatie hierin als de individuele medewerker hierin mee groeit. Wij supporten daarbij in de breedste zin van het woord. Onze coaches zijn ervaren in het begeleiden van individuen én ingespeeld op de context van betreffende organisatie.
  • DUURZAME INZETBAARHEID | Onze toegankelijke werkwijze maakt dat medewerkers vroegtijdig het gesprek met ons aangaan over hun loopbaan. Zodat zij tijdig onderzoeken hoe deze te vervolgen. Zodat ze weten hoe ze oprecht verbonden kunnen blijven met (hun rol in) de organisatie. En intern hierover zelfbewust en tijdig het gesprek aangaan.
  • VITALITEIT | We ondersteunen medewerkers bij het behouden en hervinden van balans. Zodat medewerkers in hun werk tijdig houvast creëren bij het dealen met wat op hen afkomt. En ook, gericht op het behouden of hervinden van betere balans tussen werk en privé.

Dit zijn voorbeelden van thema's waaraan wij ons groene steentje bijdragen.

Hiermee helpen we organisaties concreet in het creëren van een leercultuur, bij behoud van medewerkers in een krappe arbeidsmarkt, bij het realiseren van ontwikkelambities en vitaal functioneren.

We zien uit naar het bijdragen aan jullie - groene - ambities middels toegankelijke individuele ontwikkelsupport.

"In lijn met de koers van onze organisatie bieden we echt al onze medewerkers ondersteuning bij hun ontwikkeling en inzetbaarheid in de breedste zin van het woord. Het is laagdrempelig om in te zetten, voor de medewerkers en voor ons als organisatie. Ook onze directeuren zijn er inmiddels mee vertrouwd en attenderen medewerkers tijdig op deze ontwikkeloptie. Het ondersteunt hen in het geven van de juiste aandacht en ondersteuning aan medewerkers." Anette de Ruiter (Stichting Nutsscholen Breda)

Schermafbeelding 2023-01-02 om 10.10.37

Verder in gesprek.

Sparren over jullie ambities en de support, rijp en groen, die je daarbij wilt inzetten? Plan hier een moment met Inge Stiens, oprichter Coachkwartier. Of mail (info@coachkwartier.nl) / bel ons direct.

Groen licht voor 2023