Leeg leren voorkomen

Voorbereiding 28 maart ' 24

Dank voor je inschrijving. We zien er naar uit om samen met jou in te zoomen op de ontwikkelopgave die jou bezig houdt.

Start hier ter voorbereiding alvast met het kraken van jouw opgave:

  • Bekijk de video uit de online training van Annemarie over leeg gedrag en verbinding.
  • Lees de blog voor een eerste toets van het veranderverhaal dat ten grondslag ligt aan jouw ontwikkelopgave. Tip. Abonneer je op de blogs van Annemarie.

Graag tot 28 maart a.s.!

Groet, Annemarie Mars & Inge Stiens

IMG_0938

Leeg leren voorkomen

Leeg leren voorkomen gaat over het vakmanschap als L&D-expert. Om ervoor te zorgen dat mensen zich met hoofd en hart verbinden aan de ontwikkelrichting. Leeg leren voorkomen betekent voorkomen dat

  • jouw ontwikkelopgave een 'zwabberende' richting heeft waarbij een werkelijke en heldere 'A en B' ontbreekt
  • het middel (deelnemen) belangrijker is dan het rendement (doelrealisatie)
  • je zelf, onbedoeld, op de stoel van de opdrachtgever komt te zitten of zoekend bent wie nu eigenlijk aan het stuur zit

Mijn naam is Inge Stiens. Al bijna 30 jaar ben ik als onderwijskundige werkzaam in verschillende L&D-rollen zoals programmamanager, procesbegeleider, teamcoach en trainer. Het gedachtengoed van Annemarie Mars over "Hoe krijg je ze mee?" integreer ik sinds jaar en dag in mijn L&D-praktijk. Een verrijking om ontwikkeling daadwerkelijk voor en in organisaties te laten werken.

Annemarie en ik bundelen nu onze krachten en bieden ervaren L&D-experts houvast bij hun rol als veranderaar en begeleider van veranderaars.

IMG_0941

Develhub Days 28 maart '24

Schreef jij jezelf in voor onze inspiratie intro op 28 maart '24 via Develhub Develop Days? We ontmoeten je graag!

Ben je er niet bij en wel nieuwsgierig? Lees hier meer informatie over ons L&D-expertprogramma? Neem voor meer informatie contact op met Inge Stiens via 0653262650 of maak via deze link direct een afspraak met Inge.